Cum cumpar?
Poti cumpara unul sau mai multe produse din magazin urmand acesti 3 pasi simpli:

1. Selecteaza produsul dorit si apasa butonul Adauga in cos

2. In partea din stanga a site-ului este Cosul de cumparaturi. Aici vei putea viziona produsele adaugate in cos si tot de aici vei putea finaliza comanda utilizand butonul de Checkout

3. Pentru finalizarea comenzii avem nevoie de datele tale. Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate. Ai grija sa completezi formularul corect si sa indici persoana catre care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail si telefonul au o importanta extrema, deoarece informatiile legate de comanda si produsele selectate, vor fi transmise prin e-mail cu confirmare telefonica. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comandare a produsului. Mai mult de atat, ro-Seeds.com nu va avea posibilitatea de a te contacta si informa asupra starii comenzii.

COMENZILE FACUTE IN WEEKEND VOR FI PRELUATE LUNEA!

Pentru ca tinem la securitatea datelor personale, comenzile de pe ro-Seeds se fac fara a fi nevoie de crearea unui cont in magazin, iar dupa livrare acestea se sterg din baza de date.

Comanda rapida: – pe chat-ul de pe site sau pe adresa de e-mail info@ro-seeds.com – avem nevoie de numele dvs si al produselor dorite, adresa si un numar de telefon valid pentru confirmarea comenzii si pentru a va contacta curierul.

Informatii despre livrare

Termeni si conditii

Logo roSeeds