Termeni si conditii

Pentru utilizarea acestui site trebuie sa aveti minim 18 ani! Folosirea acestor produse (seminte cannabis) este interzisa si ilegala.

Semintele de cannabis din acest magazin sunt vandute ca suveniruri/obiecte de colectie pentru cei care doresc sa aiba o colectie cat mai variata sau in vederea conservarii geneticii. (ilegalitatea cannabisului a condus la o reducere semnificativa a geneticii)

In Romania nu este legal sa germinezi, sa cultivi, sa consumi si sa recoltezi cannabis.In schimb, posesia de seminte cannabis este 100% legala.

In mod expres subliniem faptul ca toate persoanele care achizitioneaza seminte de cannabis sunt total raspunzatoare pentru faptele lor in viitor.

www.ro-Seeds.com nu-si asuma nici o responsabilitate cu privire la acest aspect si nu accepta nici un produs ce poate fi susceptibil.

Avertisment: capitolul II din legea 143/2000 cu privire la droguri considera o infractiune cultivarea oricarei plante care face parte din specia cannabis, pe teritoriul Romaniei.

Oricine comite o infractiune contrara cu aceasta sectiune, poate fi arestat, amendat sau ambele.

Clientul a luat la cunostinta si este de acord cu urmatoarele in momentul in care plaseaza o comanda:

  • Am peste 18 ani.
  • Declar pe propria raspundere faptul ca nu doresc sa cultiv cannabis şi nici nu voi distribui produsele achiziţionate altor persoane în vederea cultivarii de plante de cannabis, drog de risc înscris în cadrul Tabelului III al Anexei la Legea nr. 143/2000 
  • Totodată, am luat la cunoştinţă faptul că, în conformitate cu art. 2 din Legea nr. 143/2000, “Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea în vânzare, vânzarea, distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea, cumpărarea, deţinerea ori alte operaţiuni privind circulaţia drogurilor de risc (inclusiv cannabis), fără drept, se pedepsesc cu închisoare de la 2 la 7 ani şi interzicerea unor drepturi”, iar în conformitate cu art. 4 din Legea nr. 143/2000, “Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri de risc (inclusiv cannabis) pentru consum propriu, fără drept, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau amendă”.

Clientii sunt sfatuiti sa nu incalce legea.

Nu vom raspunde intrebarilor legate de germinare, cultivare (seminte cannabis) si alte activitati considerate ilegale.De asemenea, legislatia din Romania nu permite afisarea specificatiilor tehnice ale soiurilor, iar imaginile prezentate pe site sunt doar cu titlu de exemplu.Pentru mai multe informatii despre un soi anume va rugam sa vizitati site-urile producatorilor de seminte.

Ne rezervam dreptul a nu vinde seminte de cannabis persoanelor ce le vor folosi in scopuri ilegale.Aceste produse sunt destinate colectionarii!

www.ro-Seeds.com nu poate fi facut raspunzator pentru reclamatii, actiuni legale sau inaintari in instanta, impotriva acelora care au legatura cu oricare din produsele comandate din acest magazin online.

Pentru ca tinem la securitatea datelor personale, comenzile de pe www.ro-Seeds.com se fac fara a fi nevoie de crearea unui cont in magazin, iar dupa livrare acestea se sterg din baza de date.

Toate drepturile de conţinut, administrare şi întreţinerea site-ului www.ro-Seeds.com apartin administratorului care nu poate fi acuzat sau facut responsabil pentru postarile de orice natura (text ; poze ; videoclipuri samd.)

  • www.ro-Seeds.com sfatuieste pe toti potentialii clienti sa verifice mai intai legile lor nationale inainte sa comande seminte cannabis.
  • www.ro-Seeds.com nu doreste sa determine pe nimeni sa intre in conflict cu legile nationale proprii.
  • www.ro-Seeds.com nu poate fi facut responsabil pentru cei care incalca legea.
  • www.ro-Seeds.com nu instiga si nu incurajeaza la activitati ilegale.

Logo roSeeds